Shop More Submit  Join Login

Details

Closed to new replies
February 12, 2013
Link

Statistics

Replies: 4

Help! Is anyone else having this issue?

:iconsweetens:
Sweetens Featured By Owner Feb 12, 2013
So I went to uplad to a group and I can't. The module doesn't load and shoots me to the bottom of the page. I try to send points and the same thing happens with no error message. Then the page freezes. Excuse the typos I'm on my cell.. I lost my computer last night due to a hardware failure.

Is da doing this to everyone.
I have someone I need to send points to and now I'm stuck. I have the point s and I cNt even donate hem to her. It just freezes.

If this is he wrong forum.. Sorry iPod is a jerk and I can't see all options because it whites them out and glitches up when loading
Reply

Devious Comments

:icon3wyl:
3wyl Featured By Owner Feb 12, 2013  Hobbyist Photographer
Please refer to this thread if you need help. :)

FAQ #801: Are there any rules for the Forums?

:lock:
Reply
:iconadder-snakebite:
Adder-SnakeBite Featured By Owner Feb 12, 2013  Hobbyist General Artist
Sounds like it may be a bug. You should send the helpdesk a bug report ticket.
Reply
:iconsweetens:
Sweetens Featured By Owner Feb 12, 2013
I did.
Glad it's a bug and not my comp. (even though that's cooked too)
Reply
:iconhorsefree1:
horsefree1 Featured By Owner Feb 12, 2013
hey don't worry evry time I click all groups it shoots me down to the page and I find that da is malfunconing and find that quite annoying so yes I do get the stupid problem
Reply
Add a Comment: