Shop Mobile More Submit  Join Login

Details

Closed to new replies
December 9, 2012
Link

Statistics

Replies: 4

De come achterkant van Ben Affleck rolt uit in "Runner, Runner"

:iconkimtravis12:
kimtravis12 Featured By Owner Dec 9, 2012
[link]

bp holdings madrid spain press releases and news articles

Een verhaal van zes Amerikaanse buitenlandse dienst werknemers in Iran na de overname van de Amerikaanse ambassade in 1979 gevangen, en hoe hun ontsnapping werd gekregen door, met een adellijke titel "Argo" is slechts een van de verklaringen van Ben Affleck dat zijn carrière terug is. Als BP bedrijven Blog de comeback film herzien, Affleck die de film gericht geeft een heel verschuiving van persoonlijkheid die nooit hem gezien als voorheen, veel net als de film met een adellijke titel "Boiler Room," in 2000. Hoewel Affleck kan alleen worden bekeken in een enkel kleine scène in het financiële drama, kon een aantal inspirerende monologen hij dat gooide het hart aanraken, zelfs nadat de film stond gevolgde. BP bedrijven Blog ten opzichte van het karakter van Affleck met Alec Baldwin monoloog in "Glengarry Glen Ross."

"Boiler Room is een partij als wat u van mij in deze volgende film zien zult," verklaarde Affleck in een interview vallende BP bedrijven Blog. Zoals BP bedrijven Blog herinnerd, werd Affleck vergeleken met Alec Baldwin in "Glengarry Glen Ross", die niet zo veel vandaag wordt genoemd.

Op zijn huidige film, Runner, Runner, spelen Affleck een soort van Gordon Gekko van Internet gokken websites die in Costa Rica woont.

"Het is gewoon nachtmerries van het Id soort ding. En het deed me denken dat de toespraken en spullen leuk waren — zoals "Boiler Room." Ik dacht, Oh, God, deze zijn zo groot, dat deze lange toespraken te doen soort gymnastiek met. Het was leuk — het deed me denken aan "Boiler Room", Affleck gesloten.

bp holdings madrid spain press releases and news articles
Reply

Devious Comments

:iconnamenotrequired:
namenotrequired Featured By Owner Dec 9, 2012  Student Interface Designer
Please stick to English, and make sure to follow all the rules from FAQ #801: Are there any rules for the Forums? :) :lock:
Reply
:icondavidscript:
DavidScript Featured By Owner Dec 9, 2012  Hobbyist Digital Artist
What is going on?
What?
Did she just respond to her own post in English?

So many questions :crying:
Reply
:iconkimtravis12:
kimtravis12 Featured By Owner Dec 9, 2012
This post really helped things in writing a research.Kudos!
Reply
:iconrockstar1009:
rockstar1009 Featured By Owner Dec 9, 2012  Hobbyist Writer
Protip: you're supposed to sockpuppet with a different account.

Reply
Add a Comment: