What do you think about my works? I really want to know some comments from you. It's important to me because I'm still learning and I wanna get advices how to take photos better and better.
What I should change? What is my the biggest mistake in taking photos? Do I make good shots? Maybe not? Why?
Please don't be rude. And write only truth. I'm open for good critique.
Prawda jest taka, że rzadko w którym zdjęciu potrzeba jakiś uwag dotyczących jakości czy stylu. Ja się nie specjalnie też znam ale oglądam masę różnych zdjęć i Twoje dorównują tym najlepszym ^^ Wiesz, że stale masz okazję użerać się z moimi głupimi uwagami więc to ten tam xD Coś jeszcze bym chciała przekazać? Niee... ^^ Powodzenia
Cóż, głównie chodzi mi o to, aby pomóc mi się bardziej rozwinąć. Jest wiele wspaniałych fotografów, nie tylko w społeczności deviantART'u, ale również i poza nią. Nieważne, jak dobre zrobiłabym zdjęcie i jak bardzo by się innym ono podobało, i tak będę twierdzić, że przecież są lepsi, bardziej utalentowani. Po prostu czegoś mi w moich ujęciach brakuje. Nie mają może tej prawdziwej aury, która natomiast krąży nad fotografiami moich inspiracji. Jak na piętnaście lat, to mogłabym "cykać fotki" warte więcej uwagi, według mnie. Ale tak czy owak, dziękuję za taką opinię.
I really want to know some comments from you. It's important to me because I'm still learning and I wanna get advices how to take photos better and better.
What I should change? What is my the biggest mistake in taking photos? Do I make good shots? Maybe not? Why?
Please don't be rude. And write only truth.
I'm open for good critique.
Thanks, guys.